سمینار فولادهای ریختگی در آلیاژ مقاوم حرارت و تغییرات ریزساختاری آنها

سمینار فولادهای ریختگی در آلیاژ مقاوم حرارت و تغییرات ریزساختاری آنها سمینار فولادهای ریختگی در آلیاژ مقاوم حرارت و تغییرات ریزساختاری آنها

دسته : -سمینار

فرمت فایل : pdf

حجم فایل : 4541 KB

تعداد صفحات : 103

بازدیدها : 244

برچسبها : فولادهای ریخته گری آلیاژ مقاوم به حرارت

مبلغ : 10000 تومان

خرید این فایل

دانلود سمینار مهندسی مواد شناسایی و انتخاب مواد مهندسی - فولادهای ریخته گری در آلیاژ مقاوم به حرارت و بررسی تغییرات ریز ساختاری در آنها

فهرست سرفصل مطالب

فصل اول : کلیات

فصل دوم : کاربرد فولادهای ریختگی مقاوم به حرارت پرآلیاژ در صنایع پتروشیمی

فصل سوم : خواص مکانیکی و خوردگی دمای بالا در فولادهای ریختگی مقاوم به حرارت پرآلیاژ

فصل چهارم : انتخاب آلیاژ

فصل پنجم : جوشکاری و جوش پذیری فولادهای ریختگی مقاوم به حرارت پرآلیاژ

فصل ششم : بررسی تغییرات ریزساختاری فولادهای ریختگی مقاوم به حرارت حین سرویس

منابع

چکیده انگلیسی

دارای تصاویر و جداول مربوطه و فهرست آنها

------------------

بخشهایی از متن تحقیق دانلودی

چکیده :

تیوب ها و اتصال های ساخته شده از فولاد مقاوم به حرارت HP-Nb تولید شده به روش ریخته گری گریز از مرکز به دلیل مقاومت مناسب در برابر حرارت و کربوره شدن در کوره های رفورمر صنایع پتروشیمی استفاده قرار میگیرند . عمر واقعی این تیوب ها در سویس بسته به شرایط بهره برداری و قابلیت های متالوژی و مکانیکی آلیاژ به کار رفته در ساخت آنها متفاوت است . تخریب زود هنگام تیوب ها در کسر کوچکی از عمر طراحی می تواند حاکی از وجود کاستی ها در قابلیت های متالوژی خواص مکانیکی تیوب ها و یا بروز شرایط غیر عادی در طی سرویس باشد .

در این تحقیق به منظور جلوگیری از تخریب های مشابه، بررسی مکانیزم ها و عوامل اصلی شکست به کمک آنالیز شیمیایی، میکروسکوپ نوری، میکروسکوپ الکترونی روبشی (SEM) مجهز به دستگاه سنجش انرژی پرتو (EDS) X ، میکروسکوپ الکترونی عبوری (TEM)، تست XRD و میکروسختی انجام شد.

فولادهای ریختگی مقاوم به حرارت پرآلیاژ

فولادهای ریختگی مقاوم به حرارت اساسا در جاهایی استفاده می شوند که دمای کاری بالای 650° C (1200° F) می رود و این دما می تواند به 1315° C (1400°F) نیز برسد. عوامل موثر در انتخاب مواد برای کاربرد در چنین دماهاییشامل مقاومت به خوردگی در دمای بالا، پایداری (مقاومت در برابر پیچیدگی و تاپ برداشتن، ترک و خستگی حرارتی)، مقامت در برابر خزش (مقاومت در برابر سیلان پلاستیکی) و دارای استحکام لازم در تنش گسیختگی باشد.

همان طور که از اسم این بخش بر می آید در این فصل به بررسی فولادهای ریختگی مقاوم به حرارت پرآلیاژ (زنگ نزن) می پردازیم. تفاوت اصلی این دسته از مواد با انواع کار شده و یا مقاوم به خوردگی آناه در میزان کربن آنها می باشد. جز چند مورد استثنای محدود، میزان کربن آلیاژهای ریختگی مقاوم به حرارت در محدوده ی 0 ,3-0 ,6% در مقایسه با میزان کربن 0 ,01-0 ,25% برای کلاسهای کارشده و آلیاژهای ریختگی مقاوم به خوردگی می باشد. این تفاوت در میزان کربن باعث تغییرات اساسی در خواص مختلف برای مثال باعث بالا رفتن تنش گسیختگی در فولادهای ریختگی مقاوم به حرارت می گردد.

کاربرد فولادهای ریختگی مقاوم به حرارت پرآلیاژ

کاربرد فولادهای ریختگی مقاوم به حرارت پرآلیاژ در صنایع پتروشیمی

کوره های ریفورمر بخار متان

ریفورمر بخار - گاز یک بخش معمول ولی بحرانی در واحدهای آمونیاک و متانول می باشد . در بیشتر این واحدها از متان به عنوان ماده ی اولیه استفاده می شود این متان با بخار در تیوپ حاوی کاتالیزور در دمای بالا استفاده می شود. این یک فرایند بسیار گرمازا می باشد. در این قسمت از تیوپ هایی با قطر 60 -120mm و طولی در حدود 10-14m استفاده می شود در این تیوپ ها دما از 900 تا 1000 درجه سانتیگراد و فشار از 15 تا 30 بار می باشد. ضخامت تیوپ نیز از 8 تا 20 میلی متر متغیر است. از بخار اضافی به منظور کاهش تشکیل کربن استفاده می شود.

وقتی گاز سنتز در تولید آمونیاک به کار می رود شرایط به طور قابل ملاحظه ای تغییر می کند. با استفاده از تزریق هوا در داخل سیال خروجی ریفورمر اولیه نیتروژن لازم تامین می شود و مرحله دوم تبدیل در مخزن پر از کاتالیزور به صورت جدا انجام می گیرد. ...

جوشکاری و جوش پذیری فولادهای ریختگی مقاوم به حرارت پرآلیاژ

جوشکاری و جوش پذیری فولادهای زنگ نزن ریختگی مقاوم به حرارت

در حالت کلی دو جا است که جوشکاری فولادهای زنگ نزن ریخته گری شده لازم می شود. یکی از آنها قبل از خروج قطعه ریخته گری شده از کارگاه ریخته گری است، عیوب ریخته گری نظیر ترک های گرم ،حفرات انقباضی و سرد جوشی در قطعات فولاد زنگ نزن ریخته گری شده دیده می شود. جوشکاری ذوبی روش مناسبی برای تعمیر و بازسازی این عیوب ریخته گری می باشد. این عیوب توسط روش های معمول نظیر مایع نافذ ، رادیوگرافی یا التراسونیک تشخیص داده می شوند، سپس توسط ماشین کاری و سنگ زنی حذف شده و یک پخ ایجاد می کنند که توسط فلز پر کننده یک قطعه سالم حاصل می شود.

برای عیوب کوچکی که در نزدیکی سطح قرار دارند، ممکن است جوش های autogenous (جوش هایی که از فلز پر کننده استفاده نمی شود.) برای حذف این عیوب مناسب باشد. حالت خاصی از جوشکاری تعمیری به نام upgrading شناخته می شود. قطعه ریخته گری upgraded شده بطور انتخابی جوشکاری می شود تا به درجات بالاتری از کیفیت قابل قبول برسد.

...

خرید و دانلود آنی فایل

به اشتراک بگذارید

Alternate Text

آیا سوال یا مشکلی دارید؟

از طریق این فرم با ما در تماس باشید